Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Termometr tarczowy czerwony
  • Termometr tarczowy czerwony
  • Termometr tarczowy czerwony
  • Termometr tarczowy czerwony

Termometr tarczowy czerwony

13,00 zł
Brutto

Niezbędnik każdego mateisty.

Ilość
dostępny

Termometr tarczowy czerwony

Termometr kuchenny do sprawdzania temperatury podczas pieczenia/gotowania. Posiada czujnik pomiaru na końcu metalowego szpikulca. Zakres od 0 do 100°C. Bardzo dokładny. Błyskawiczny czas reakcji. Długość 14 cm. Wyposażony w plastikowe etui.

Niezbędnik każdego mateisty, gdyż dobrana temperatura wody to podstawa smacznej yerby.

Zalanie suszu yerba mate wrzątkiem spowodowałoby tzw. zabicie yerby. Pierwsze zalanie byłoby bardzo mocne, ale równocześnie yerba straciłaby większość swoich właściwości. Dodatkowo susz w naczynku zbiłby się bardziej i woda filtrowałaby się ciężej. Najlepsza temperatura wody do zalania yerby polecana przez producentów to ok. 70-85°C

chat Komentarze (0)